Ultimele subiecte
Statistici
Avem 35 membri inregistratiCel mai nou utilizator inregistrat este: bakugan122001
Membrii nostri au postat un numar de 445 mesaje în 104 subiecte
Cautare
Ce v-a placut din acest anime?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Ce v-a placut din acest anime?
Aici postati lucruri sau acene din Bakugan care v-au placut in mod special.
Mie mi-a placut atunci cand Masquerate si-a dat masca jos, cand Dan s-a luptat cu Spectra, recastigandu-l pe Drago si cam atat.
Mie mi-a placut atunci cand Masquerate si-a dat masca jos, cand Dan s-a luptat cu Spectra, recastigandu-l pe Drago si cam atat.
Neo Dragonoid-Admin- Admin
- Zodiac :
Data de inscriere : 18/06/2010
Varsta : 19
Localizare : Soul Society
Re: Ce v-a placut din acest anime?
Mie mi-a placut totul.
Maxus Helios MK2- Admin
- Zodiac :
Data de inscriere : 21/06/2010
Varsta : 21
Localizare : langa Dual Hydranoid
Re: Ce v-a placut din acest anime?
mie mi-a placut atunci cand Alice a mers dupa Shun ca sa il convinga sa se intoarca in echipa atunci cand Alice la aparat pe Shun in fata lui Komba si cand Shun a prinso de ambi umeri a fost extrem de romantic a si mi-au mai placut episoadele in care a aparut mama lui Shun.
Din sezonul 2 mi-a placut atunci cand Mira in episodul 7 isi aduce aminte de momentele petrecute cu Keith, cand Keith in episodul 12 si-a dat masca jos, in episodul 21 mi-a placut scena cand Keith si Mira au stat amandoi la masa si in final episodul 26 cand Dan ia dat jos masca lui Spektra.
Din sezonul 2 mi-a placut atunci cand Mira in episodul 7 isi aduce aminte de momentele petrecute cu Keith, cand Keith in episodul 12 si-a dat masca jos, in episodul 21 mi-a placut scena cand Keith si Mira au stat amandoi la masa si in final episodul 26 cand Dan ia dat jos masca lui Spektra.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» My Bakugan
» Reclamatii
» Reguli pentru toti luptatorii
» Doua suflete pereche Cap VIII
» Care sunt bakuganii vostri preferati?
» Alb/Negru
» Distrugatorul de vise
» Propuneri